Az MFTE bemutatkozik

Köszöntjük ezen a honlapon, ahol megismerkedhet az 1989-ben alakult szakmai egyesületünk tagjaival, és közvetlenül is felveheti velük a kapcsolatot.

Egyesületünket kiváló, nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező fordítók, tolmácsok, konferencia-tolmácsok alapították. Valamennyi tagunk szakképzett, fordítói és/vagy tolmácsvizsgát tett, és szakképesítéssel rendelkezik. A teljes jogú tagsághoz, a szakképzettség mellett, két MFTE-tag ajánlása alapján az egyesület elnökségének jóváhagyása szükséges. Ezen túlmenően csak az lehet az egyesületünk tagja, aki az Etikai Kódexünket is elfogadja. Kérjük, ismerkedjen meg ennek tartalmával is.
A tagok jól ismerik egymást és egymás munkáját, hiszen sokszor dolgoznak együtt. Egyesületünk bevallott célja, hogy csak olyan fordítókat és tolmácsokat tömörítsen, akik ügyfeleik számára magas színvonalú, a szakma minden követelményének megfelelő fordítási és tolmácsolási szolgáltatásokat nyújtanak. Ha Önnek fontos a megbízható, szinvonalas teljesítmény, a lelkiismeretesen elvégzett munka, és írásbeli fordításra, vagy belföldön/külföldön többnyelvű konferenciák, politikai, üzleti, szakmai tárgyalások, tudományos megbeszélések tolmács feladatainak ellátására keres jó fellépésű, tapasztalt, az idegen nyelve(ke)t magas szinten beszélő, szaknyelvben is jártas fordítókat és tolmácsokat, tagjaink bármelyike szívesen vállalkozik arra, hogy segítsen Önnek a feladat megoldásában. Felelősséget vállalunk egymás munkájáért. Ha elégedett volt velünk, de ha nem, akkor is, kérjük, jelezzen vissza a honlapunkon. Minden véleményt szívesen veszünk.
Reméljük, hogy a honlapunkon számos egyéb hasznos információt is talál. Segíteni szeretnénk abban, hogy dönteni tudjon.
Az adott feladatok ellátására kérjen ajánlatot kollégáinktól. Ha ezen a bemutatkozó honlapon nem találná meg az Önnek éppen szükséges nyelveken dolgozó kollégáinkat, akkor is nyugodtan vegye fel a kapcsolatot bármelyikünkkel, mert szinte bizonyos, hogy meg tudjuk oldani gondját. Egyesületünk ugyanis nyitott, folyamatosan bővül. Honlapunkat naprakész információkkal igyekszünk frissíteni, de lehetnek esetleg olyan új tagjaink, akik a jelenlegi felsorolásban még nem szerepelnek.
Szeretnénk, ha az Ön segítségével újra fontossá válna a professzionalizmus. Válasszon közülünk, vagy kérjen ajánlatot tagjainktól!

Translate »